Skip to content

TRYGGAELJOBB.SE

För dig som ska
köpa eltjänster

För dig som ska köpa eltjänster

Vad är Trygga Eljobb?

Trygga Eljobb är ett initiativ från fackförbundet Elektrikerna. Vi vill hjälpa dig som konsument att göra enkla­re och säkrare val av elinstallatörer.

Trygga Eljobb visar vägen till seriösa företag som använder certifierade och utbildade elektriker med kollektivavtal som utför jobbet enligt de krav som lagstiftningen sätter upp. Och vi ställer höga krav på de företag som rekommenderas. 

Vi vill ha en säkrare elbransch. Både för dig som konsument och för oss som jobbar i den. Och vi vill stötta seriösa företag som tar säkerheten på allvar. Det är inte alltid som det lägsta priset är det bästa. När det gäller elarbeten kan felaktiga och slarviga installationer få ödesdigra konsekvenser.

Detta är naturligtvis inte en garanti för att allt kommer att fungera mellan dig och företaget, men du vet att du har att göra med ett seriöst företag.

Oavsett om du ska anlita en elektriker för att dra el till ditt fritidshus, byta ett ojordat vägguttag mot ett jordat eller installera golvvärme finns Trygga eljobb där för dig. Hitta ett seriöst företag nära dig här. 

Scroll To Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng