Vad är Trygga Eljobb?

Trygga Eljobb är ett initiativ från fackförbundet Elektrikerna. Vi vill hjälpa dig som konsument att göra enkla­re och säkrare val av elinstallatörer.

Trygga Eljobb visar vägen till seriösa företag som använder certifierade och utbildade elektriker med kollektivavtal som utför jobbet enligt de krav som lagstiftningen sätter upp. Och vi ställer höga krav på de företag som rekommenderas. 

Vi vill ha en säkrare elbransch. Både för dig som konsument och för oss som jobbar i den. Och vi vill stötta seriösa företag som tar säkerheten på allvar. Det är inte alltid som det lägsta priset är det bästa. När det gäller elarbeten kan felaktiga och slarviga installationer få ödesdigra konsekvenser.

Detta är naturligtvis inte en garanti för att allt kommer att fungera mellan dig och företaget, men du vet att du har att göra med ett seriöst företag.

Oavsett om du ska anlita en elektriker för att dra el till ditt fritidshus, byta ett ojordat vägguttag mot ett jordat eller installera golvvärme finns Trygga eljobb där för dig. Hitta ett seriöst företag nära dig här.